Bæredygtighed

- aktiv beskyttelse af miljøet

Vores bidrag til FN’s 17 Verdensmål

Beskyttelse af miljøet og forbedring af levevilkårene er en integreret del af vores virksomhedsprincipper. Vores ambition er at anvende principper for social lighed, indkomst og arbejde, vand og energi. Desuden anerkender vi vigtigheden af ​​at undgå at overskride ressourceloftet, ved at være ansvarlig for forbruget ved at fokusere på kvalitet, holdbarhed og ressourcebesparelse i udviklingen og fremstillingen af ​​vores produkter.

Disse principper går godt i hånd med FN's 17 verdensmål som omhandler fem kritiske områder af betydning, nemlig: Mennesker, Jorden, velstand, fred og partnerskaber. Formålet med disse mål er at skabe incitamenter for virksomheder til at reducere negative påvirkninger og samtidig øge det positive bidrag til målet om bæredygtig udvikling. Fremover vil støtte til FN's 17 Verdensmål derfor være en værdifuld ramme for at sætte strategiske mål inden for bæredygtighed i Roth North Europe.

Under det første trin i vores 'Roth North Europe Sustainability Journey' har vi identificeret fire mål, som vi i øjeblikket bidrager til. Disse vil yderligere blive brugt som rettesnor for at sætte mål på vores marked. Vores mål er tæt knyttet til vores vision om at være de bedste inden for gulvvarme og rørsystemer til brugsvand og varme.

De mål vi har sat os, er nedenstående:

  • Mål 6: Rent vand og sanitet
  • Mål 7: Bæredygtig energi
  • Mål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst
  • Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion 

Hvis du vil læse mere om FN's bæredygtige udviklingsmål, kan du besøge UN SDG.


Roth Werke vinder EcoVadis' sølvmedalje for bæredygtigt engagement

Roth Werke er en del af vores moderselskab Roth Industries og leverandør af Roth fittings, fordelere og gulvvarmesystemer.

Læs mere om EcoVadis-medaljen.

Roth QuickBox® bæredygtig emballage

Vidste du, at emballagen til Roth QuickBox® er lavet af biologisk nedbrydeligt materiale med en påtrykt installationsvejledning? Udover at beskytte naturen mod ikke-nedbrydeligt materiale, har vi også reduceret brugen af ​​materialer ved at fjerne den papirtrykte installationsvejledning.
Emballagen er designet til at hænge på installationsstedet for at sikre, at overdragelsen fra en installatør til en anden forløber problemfrit, og hverken Roth QuickBox® eller installationsvejledningen forsvinder.

Læs mere om Roth QuickBox® koblingsdåser her.

Vidste du, at vores Roth ClimaComfort®-systemplader er fremstillet af 100% genbrugsplast?

Ved at bruge genbrugsplast forlænger vi råvarens livscyklus.

Læs mere om Roth ClimaComfort® her.