Roth Werke vinder EcoVadis' sølvmedalje for bæredygtigt engagement ???

Roth Werke som er en del af vores moderselskab Roth Industries og vores leverandør af Roth fittings, fordelere og gulvvarmesystemer, blev vurderet for første gang i 2022 af EcoVadis for bæredygtig virksomhedsledelse. Med 61 ud af 100 mulige point vandt Roth Werke sølvmedaljen. Dette placerer Roth blandt de 20 procent bedste af de 90.000 virksomheder der er vurderet af EcoVadis.

EcoVadis, en førende leverandør af bæredygtighedsvurderinger, undersøger virksomhedernes sociale ansvar (CSR) inden for de fire områder; miljø, arbejds- og menneskerettigheder, etik og bæredygtige indkøb. Udover dette var Roths ansøgning baseret på de nyudviklede etiske retningslinjer og EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) miljøstyringssystem, som blev etableret i 2010 og anses for at være et af de stærkeste organer indenfor ressourcebeskyttelse.

Bærekraftige processor, miljøvenlige produkter
Aktivt miljøværn har været en del af Roth i flere årtier. Både når det gælder udvikling, produktion og brug af Roth produkter. Virksomheden lægger også stor vægt på bæredygtighed.

Siden 2008 har Roth reduceret CO2-udledningen med mere end 60% på store produktionsanlæg ved at bruge vedvarende energi, varmegenvinding og indkøb af grøn strøm. Ved Roth Werke i Buchenau er reduktionen over 50%.

Mange Roth produkter hjælper forbrugeren til at spare energi, f.eks. vores  komplette systemer til gulvvarme, gulvkøling og brugsvand.

Christin Roth-Jäger, Administrerende Direktør i Roth Werke, siger: "Vi arbejder kontinuerligt med at optimere organisationen med hensyn til en bærekraftig virksomhedsstrategi og gøre vores produkter miljøvenlige. Resultatet af EcoVadis-undersøgelsen anerkender Roths langvarige sociale fællesskab og økologiske aktiviteter. Vi er stolte over resultatet af den indledende evaluering og har allerede identificeret potentialet for forbedringer for de næste skridt mod guldmedaljen og arbejder nu på implementeringen."