Karriere i Roth

- besøg vores karriereside

Karriere

Roth Danmark er en del af Roth North Europe, som er et datterselskab af Roth Industries med hovedsæde og produktionsfaciliteter i Tyskland. Med en årlig omsætning på over EUR 321 mio. er Roth Group en af Europas førende producenter af HVAC-systemer og beskæftiger over 1.400 medarbejdere. I hjertet af Roth forretningen er et kompromisløst fokus på kvalitet. Ikke kun er vores produkter certificeret i henhold til ISO 9001, men er i overensstemmelse med alle internationale test-, overvågnings- og registreringsstandarder og -politikker.

Det nordeuropæiske Roth hovedkvarter og servicecenter ligger i Frederikssund (40 km uden for København) og består af alle supportfunktioner, logistik og produktudvikling for Norden, Storbritannien og de baltiske lande.

Ledige stillinger
Du finder vores ledige stillinger annonceret på vores karriereside. Alle jobansøgninger skal sendes digitalt gennem vores karriereside. Når du har indsendt din ansøgning, modtager du en bekræftelses på e-mail. 

Du har også mulighed for at sende en uopfordret ansøgning. Dette gør du ved at vælge 'Register' på karrieresiden og uploade din ansøgning, CV m.m..