Roth Danmark

- specialister i gulvvarme- og brugsvandssystemer

Om Roth Danmark

Roth Danmark sælger og markedsfører komplette Roth brugsvands- og gulvvarmesystemer. Vi er en del af Roth Industries GmbH, og med vores stærke logistik- og systemløsninger fra vores nordeuropæiske hovedkontor Roth North Europe er vi godt rustet og står stærkt på det danske marked.

Vi er specialister i gulvvarme- og brugsvandssystemer og har et bredt og komplet produktsortiment. Vores fageksperter har alle en VVS-teknisk baggrund og erfaring fra branchen, så de ved, hvad de taler om.

Vores eksterne salgskonsulenter dækker hele Danmark og sørger hver dag for at uddanne vore kunder i vore produkter og systemer, således at der opnås en høj effektivitet, når der bruges Roth systemløsninger.

Roth produkter forhandles gennem VVS-grossister og dermed er vore produkter lettilgængelige for den professionelle installatør.

Roth Danmark hjælper med projektering, og vi er kun et telefonopkald væk, hvis du får brug for support. Vi har dygtige fageksperter til at hjælpe dig videre – både med de praktiske opgaver og de lovgivningsmæssige udfordringer du kan støde på i din hverdag. Vi leverer tegninger, materialebestykninger samt dimensioneringsforslag og udarbejder også installationsforslag, beregninger og energianalyser inden for områderne:

  • Roth gulvvarmesystemer
  • Roth MultiPex® rørsystem til brugsvands- og varmeinstallationer
  • Roth Roth Alu-LaserPlus® til brugsvands-, køle- og varmeinstallationer
  • Roth SnowFlex® snesmeltningssystem
  • Vortex pumper