Skemaer

- download indtastningsklare pdf-filer

Skemaer til indregulering, funktionsafprøvning og tryk- og tæthedsprøvning

Funktionsafprøvning
Herunder finder du vores indtastningsklare PDF'er til funktionsafprøvning af Roth vandinstallationer og Roth gulvvarmeanlæg.

Indreguleringsprotokol til Roth gulvvarme
For at få et velfungerende Roth gulvarmeanlæg er det vigtigt at indregulere Roth gulvvarmefordeler.
Her kan du printe og udfylde vores skema til indregulering af Roth gulvvarmefordeler.

Rapport for tætheds- og trykprøvning
Husk at tætheds- og trykprøve systemet før du forlader det.
Her kan du printe og udfylde skema til tætheds- og trykprøvning af Roth gulvvarmeanlæg, MultiPex® rørsystem og Roth Alu-LaserPlus® rørsystem.

Download indtastningsklare pdf-filer

Indreguleringsprotokol til Roth gulvvarme

Rapport for tætheds- og trykprøvning

Sparring og rådgivning

• Brug os, uanset om du står over for et renoveringsprojekt eller et nybyggeri. Vi dimensionerer, projekterer, tegner og laver materialebestykning til dig.
  • Vi er altid up-to-date med den nyeste lovgivning på området, og vi kender de tekniske muligheder, der giver den optimale løsning - både for dig og din kunde.
  • Vi er klar til at gøre vores bedste for at dit projekt lykkes. Har du brug for sparring i installationsfasen, kan du også altid kontakte os.