Roths mobile pladeskole

- lær alt om gulvvarmeudlægning

Roths mobile pladeskole

Roth gulvvarmesystemer er udviklet til dig, der er professionel installatør, og som ønsker tilfredse kunder. Vi ved og har fuld forståelse for, at du som VVS-installatør har en travl hverdag og dermed kan have svært ved at holde dig ajour med alt lige fra regler og lovgivning til den seneste udvikling inden for gulvvarme, rørsystemer m. m.

Derfor har vi udviklet Roth mobile pladeskole, hvor vi kommer til dig med vores pladesystemer, så du undgår transport frem og tilbage. Vi kommer ud til dig og viser, hvor nemt og hurtigt du lægger vores Roth ClimaComfort® og Roth Compact® pladesystemer.

Vi har hele kittet med - lige fra mørtel til forklæde. Vi begynder helt fra bunden og kommer gennem hele processen, og sammen får vi lagt vores to populære gulvvarmesystemer, og du får det færdige resultat at se.

TilmeldingUndervisningen varer typisk et par timer og kan også arrangeres som et gå-hjem-møde. Er du interesseret i at høre mere eller allerede nu booke vores mobile pladeskole, så kontakt din Roth Salgskonsulent eller send en mail til service@roth-danmark.dk

Folder

Få folderen om den mobile pladeskole.

Download her.