Roth QuickCalc

- hurtigt prisoverslag

Roth QuickCalc - beregn hurtigt og enkelt prisen på et Roth gulvvarmesystem

- beregn hurtigt og enkelt prisen på et Roth gulvvarmesystem

Med Roth QuickCalc er du nu i stand til hurtigt og nemt at beregne et overslag på et gulvvarmeanlæg til din kunde eller projekt. Ved at benytte dig af Roth QuickCalc, får du en materialeliste over de gulvvarme komponenter du skal bruge og en pris baseret på Roths vejledende bruttopriser ekskl. moms. Du får tilsendt dit projekt som en PDF samt en Excel-fil ved afslutning af beregningen, hvilket sker helt automatisk.

Find Roth QuickCalc her: www.roth-quickcalc.com

Nemt og intuitivt
Når du har adgang til Roth QuickCalc systemet kan du nemt og hurtigt skabe og designe et gulvvarmesystem. Programmet arbejder med en intuitiv brugerflade som du hurtigt lærer at bruge og bliver fortrolig med. Det kræver blot at du har nogle ganske få basisinformationer klar om varmeanlægget i forhold til blandt andet valg af shunt, fordelerrør, reguleringssystem, fordelerskab og isolering, og så er du godt på vej.

QuickCalc systemet er designet som en dynamisk brugerflade der gør, at man kan benytte kalkulatoren på stort set alle former for browsere på både PC og mobile enheder. Man kan som installatør, rådgiver eller grossist hurtigt hurtigt få adgang til systemet ved at blive oprettet sig som bruger her.

Har du brug for efterfølgende hjælp - så sidder vi klar
QuickCalc beregningen er udarbejdet ud fra den simple data der indtastes, hvor der kun tages højde for standard gulvvarmekonstruktioner på de viste systemer i Roth QuickCalc. Beregningen skal derfor betragtes som et overslag som ikke tager højde for specielle krav og ønsker.
 

Hvis du har brug for yderligere hjælp, fx ved projekter hvor der er krav til fuldstændig dimensionering af systemet såsom tilpasning af konstruktion, type af overgulv, varmetab og lignende, kan du via QuickCalc overlevere dit projekt til vores tekniske afdeling, der så kan hjælpe dig med en mere nøjagtig projektering. Uanset om du er rådgiver, installatør eller grossist er du altid velkommen til at kontakte Roth som vil hjælpe dig i gang.

Downloads

Få mere at vide i vores brochurer og betingelser