Soft- og firmwareopdateringer

- til Roth Touchline®

Du bør holde din Roth Touchline kontrolenhed opdateret, hvis du vil have adgang til de nyeste funktioner og have mulighed for at styre dit gulvvarmeanlæg via Roth Touchline+ App. Med et opdateret anlæg vil du også mindske risikoen for mulige fejl i driften.

Her finder du de nyeste soft- og firmwareopdateringer til dit Roth Touchline system.
Opdatering er tilgængelig for kontrolenheder med og uden LAN forbindelse, se vejledninger her:

• ”hvordan finder jeg ud af om min Roth kontrolenhed har LAN?”

Du kan se på undersiden af din Roth kontrolenhed om enheden har LAN.
Enheder med LAN har altid RJ45 stik, som er det brede stik til venstre (se illustration).