Modbus og API

- til Roth Touchline® SL

Modbus RTU

Den nye generation 2 af Roth Touchline® SL er udstyret med Modbus RTU-integration, hvilket gør det muligt at integrere vores reguleringssystem som en enhed i et Modbus system. Den fysiske BMS/Modbus tilslutning findes i vores nye generation Roth Touchline® SL Master kontrolenhed og nedenfor finder du et register til download med alle parametre for read and write, som er mulige i vores nye Roth Touchline® SL system.

Du skal sikre dig at både din Master og udvidelsesmodul har den korrekte firmware installeret, for at systemet kan arbejde med Modbus. Firmware-versionen finder du ved tryk på ”Menu” og så vælger du med pil ned ”Software version” helt nede i bunden. Softwaren skal hedde 1.0.11 for Master kontrolenheder og 1.0.12G for udvidelsesmoduler. Du kan altid finde den nyeste firmware på vores hjemmeside under punktet ”Support".

Hvis firmware-versionen er en ældre version skal du downloade og installere den nye firmware på alle kontrolenheder i dit system, altså både Master og udvidelsesmoduler.

Hvis du har brug for mere information omkring vores Modbus integration så henviser vi til vores brugermanual for Roth Touchline® SL kontrolenhed 8 kanal master 230V.

Gå til den nyeste firmaware her.

API til Roth Touchline® SL

Med API’et til vores Roth Touchline® SL reguleringssystem får du mulighed for at lave en integrering til dit eget SmartHome system.

Vi beder dig om at udfylde formularen nedenfor, hvorefter du skal godkende ”API terms of use”. Herefter får du adgang til dokumentationen af API’et.

Vælg om du ønsker adgang, som virksomhed eller privatperson.

Fill out my online form.
Fill out my online form.