Soft- og firmwareopdateringer

- til Roth Touchline®

Udgået Roth Touchline®

Du bør holde din Roth Touchline kontrolenhed opdateret, hvis du vil have adgang til de nyeste funktioner og have mulighed for at styre dit gulvvarmeanlæg via Roth Touchline+ App. Med et opdateret anlæg vil du også mindske risikoen for mulige fejl i driften.

Her finder du de nyeste soft- og firmwareopdateringer til dit Roth Touchline system.
Opdatering er tilgængelig for kontrolenheder med og uden LAN forbindelse, se vejledninger her:

Touchline+ App

Hent app til Touchline+ her.