Et billigere alternativ til renovering af enkelte rum

Roth trådløs regulering for 1 kreds

Roth trådløs regulering til et rum, er en komplet løsning til regulering af et enkelt rum. Den trådløse regulering gør monteringen enkel - både ved nybyggeri og ved renoveringsopgaver, hvor det kan være vanskeligt at trække ledninger.
Den trådløse installation øger valgmulighederne, når det gælder placering af rumtermostaten og ventilen. Ventilen er ½” med muffe og omløber.
VVS-nr. 466210.831

Energieffektiv gulvvarmeløsning til lave omkostninger

Ved renovering af enkelte rum, såsom badeværelser, bryggers, udestuer, annekser, mm. fravælges vandbåren gulvvarme ofte, da det kan være både en kompliceret og dyr løsning.
Ved brug af Roth RTL-ventiler som flow- og temperaturstyring på gulvvarmekredsen, bliver det et langt mere energieffektivt og billigere alternativ til elektriske gulvvarmeløsninger.

Roth RTL-ventilen er monteret på gulvvarmens retur, hvor den måler medietemperaturen og regulerer gennemstrømningen til den indstillede temperatur mellem 10°C og 50°C.
I tillæg til regulering efter medietemperaturen leveres Roth RTL-ventiler, også med forskellige muligheder for regulering efter rumtemperaturen. Roth tilbyder to løsninger; en med termostaten monteret med eller uden kapillarføler på Roth RTL-ventilhuset. Ved den løsning kræves der ikke elektriske forbindelser. Alternativt kan den leveres med en fortrådet eller trådløs rumtermostat.

Løsningen kan monteres på et allerede eksisterende radiator-/varmesystem. En nem, hurtig og økonomisk løsning for både dig som installatør og dine kunder.

Én leverandør til hele gulvvarmeinstallationen
Roth udvikler, fremstiller og markedsfører komplette gulvvarmesystemer af høj og ensartet kvalitet. Når du bruger en komplet Roth gulvvarmeløsning i kombination med Roth RTL-ventilen, kan du være sikker på, at alt passer sammen, løsningen er testet og godkendt som et enkelt system. Det giver dig en hurtigere arbejdsproces og høj kvalitet.

Roth RTL-ventilen opfylder kravene til komfortopvarmning i små indeliggende badeværelser, også uden rumtemperaturregulering.
Derudover er installationen gjort meget let og leveres med monteringsskruer. Isoleringen opfylder kravene i isoleringsnormen DS452. Derudover er den medfølgende isolering en del af emballagen og på den måde reduceres omkostningerne til bortskaffelse af emballage.

Roth RTL-ventil     
Regulerer gulvvarmen       alene efter retur-temperaturen fra gulvvarmekredsen. Kan anvendes på gulvvarme, hvor der ikke er krav til rumtemperaturregulering.
VVS-nr. 401966.006
Roth RTL-ventil
med rumtemperatur-termostat

Regulerer gulvvarmen efter
returtemperaturen fra gulvvarmekredsen
og rumtemperaturen.
Ventilen skal placeres i det
pågældende rum.

VVS-nr. 401966.106
Roth RTL-ventil
med trådløs rumtermostat

Regulerer gulvvarmen efter
returtemperaturen fra gulvvarmekredsen
og en ønsket rumtemperatur
som stilles på rumtermostaten.


VVS-nr. 401966.256
Roth RTL-ventil
med rumtemperatur-termostat med kapillarføler

Regulerer gulvvarmen efter returtemperaturen
fra gulvvarmekredsen og den ønsket
rumtemperatur via kapillarføleren.



VVS-nr. 401966.306

Downloads

Få mere at vide i vores brochurer og datablade