Amager Strandvej

Roth hurtigregulerende gulvvarme

Roth hurtigregulerende gulvvarme - Amager Strandvej

Dette renoveringsprojekt består af 40 lejligheder, beliggende på Amager Strandvej. De stilrene lejligheder er alle installeret med Roth hurtigregulerende gulvvarme, Roth Touchline gulvvarmeregulering samt Roth ThermoUnits.

VVS-entreprisen er udført af projektleder Tonny Møllegaard fra DanVVS A/S i Odense.
Den eksisterende bygning på Amager Strandvej, er en bevaringsværdig bygning, og derfor var opgaven mht. gulvvarme, at gulvvarmen skulle kunne installeres uden at ændre ved bygningen.
”Valget faldt hurtigt på Roth. Roth har mange forskellige gulvvarmesystemer, og sammen finder vi altid den helt rigtige løsning.” udtaler Tonny Møllegaard fra DanVVS A/S.

I bygningen er der installeret Roth QuickTemp Universal spånpladesystem samt Roth QuivkTemp varmefordelingsplader på forskalling, pladerne egner sig til gulvvarme i trægulvskonstruktioner og etageadskillelser med forskalling og isolering.

Roths hurtigregulerende gulvvarmesystemer, har en reaktionstid helt ned til 18 minutter. Det sparer energi og giver optimal komfort, fordi man hurtigt opnår den ønskede gulvtemperatur. Mulighederne er mange når der skal vælges overgulv, da man med Roth varmefordelingsplader på forskalling, kan vælge præcist det trægulv man ønsker.
Til gulvvarmesystemet er der anvendt 20 mm Roth X-PERT S5® gulvvarmerør.
Gulvvarmen i de enkelte lejligheder, styres via de meget brugervenlige Roth Touchline analog rumtermostater, der betjenes enkelt via drejeknappen.

I teknikrummet er der installeret Roth ThermoUnits, der alle er installeret med Roth ShuntUnits til gulvvarme. De færdigsamlede ThermoUnits fylder meget lidt i teknikrummet, og skal man efterfølgende have adgang til installationen, fjerner man blot frontisoleringen og så er der nem og overskuelig adgang til gulvvarme- og fordelerinstallationen.

Lad os hjælpe dig med dit næste byggeprojekt
Har du spørgsmål til os omkring byggeriet, eller skal vi hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, så kontakt din Roth salgskonsulent.

Fakta om projektet:
Projekt: 40 lejligheder i bevaringsværdig bygning på Amager Strandvej
VVS-entreprise: DanVVS A/S, Odense
Anvendte Roth produkter:

  • Roth spånplader
  • Roth varmefordelingsplader på forskalling
  • Roth X-PERT S5® gulvvarmerør
  • Roth Touchline gulvvarmeregulering med analoge rumtermostater
  • Roth ThermoUnit
  • Roth ShuntUnit