Å-Grunden Køge

Gulvvarme og ThermoUnits

30 nye boliger i Å-gunden Køge

30 nye boliger i Å-Grunden Køge - alle installeret med Roth gulvvarme og Roth ThermoUnits!

Byggeriet består af 3 smukke boligblokke, udført i lækre materialer. Byggeriet er placeret centralt i Køge by, med udsigt til Køge Å. Lejlighederne er alle udstyret med Roth Touchline SL rumtermostater, som via Roth Touchline SL app’en nemt kan reguleres, uanset hvor du befinder dig.

I teknikrummet er der installeret Roth ThermoUnits med skaktbeslag, de er alle præinstalleret med Roth ShuntUnits til gulvvarme. De færdigsamlede ThermoUnits fylder meget lidt i teknikrummet, og skal man efterfølgende have adgang til installationen, fjerner man blot frontisoleringen og så er der nem og overskuelig adgang til gulvvarme- og fordelerinstallationen.

Afdelingsleder Thomas Thyge fra Finn L. & Davidsen A/S i Køge, har været FLDs byggeleder på projektet. Han fremhæver det helt særlige samarbejde med Roth, som har været med på projektet fra start til slut:

”Materialerne er altid i orden, og de har styr på lovgivningen. Det har bare været et helt unikt samarbejde, så det var godt, vi fik dem med på sagen. Deres produkter er kendt for altid at overholde de gældende isoleringskrav og brugen af rødgods, så produkterne ikke tærer”.

Ud over det, har Roth hjulpet FLD med udarbejdelse af tegninger, bestykning og beregninger på projektet. VVS-entreprisen er udført af Mogens Jensen og Thomas Thyge fra Finn L. & Davidsen A/S.

Skal Roth hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, så kontakt din Roth salgskonsulent.