Roth Touchline® SL

- trådløst system til gulvvarmeregulering

Roth Touchline® SL systemet til gulvvarme, gulvkøling og radiatorstyring. Systemet er velegnet til individuel temperaturstyring i alle typer byggeri med gulvvarme. Det kan også bruges til radiatorer, og styres via den trådløse Roth Touchline® SL radiatormotor. Op til 6 radiatormotorer kan styres af en enkelt rumtermostat eller sensor.

Systemet har et bredt sortiment af tilbehør, hvor du bl.a. finder Roth vindueskontakter, som sørger for at der lukkes for varmen automatisk, når vindue eller dør åbnes i en længere periode. Systemet kan også styres via Roth Touchline® appen, hvis systemet udvides med Roth Touchline® SL WiFi-modulet. Systemet er hurtigt at tilmelde og supernemt at betjene.

Systemet kan bestå af 1 stk. Roth Touchline® SL Master kontrolenhed med 8 kanaler, der trådløst kan forbindes med op til 3 stk. Roth Touchline® SL udvidelsesmoduler (8 kanaler hver). Hver kontrolenhed/udvidelsesmodul med 8 kanaler kan derudover forbindes med udvidelsesmodulet med 4 kanaler via et BUS-kabel. Samlet set er det i alt 48 zoner, med mulighed fot ar tilslutte 192 stk. Roth Touchline® termomotorer 230V. Det nye WiFi-modul er mindre og mere simpelt end det tidligere, hvilket betyder, at det også er blevet et billigere alternativ.*

Ny opgraderet Roth Touchline® SL
- præcis som du kender den, bare endnu bedre

  • En rumtermostat kan nu også styre flere outputs. Har du f.eks. 6 gulvvarmekredse i ét rum, så melder du blot rumtermostaten til de 6 kredse.
  • Nu har vi også en 12 kanals kontrolenhed (8+4), én emballage - ét vvs-nummer.
  • Nu har vi både en 4 kanals og 8 kanals udvidelseskontrolenhed, så det er nemmere at tilpasse til det aktuelle anlæg.
  • Bypassfunktion - særligt nogle varmepumper kan have brug for dette.
  • Alle kontrolenheder leveres som standard med en DIN-skinne for nem montering.
  • Via Roth Touchline® appen, får dine kunder trådløs styring, overvågning og alarmmeddelelser.

Læs mere om de nye muligheder her:

Hvis du bruger Roth Touchline® SL ventilmodulet får du en vejrkompenseret styring, så dit gulvvarmeanlæg altid har den korrekte fremløbstemperatur. Derudover har kontrolenheden en 230V udgang til pumpen samt en spændingsfri kontakt til at styre en ekstra varme- eller køleenhed. Udover at vi har udviklet og forbedret vores Master, udvidelsesmodul og WiFi-modul, udvider vi også sortimentet med et udvidelsesmodul med 4 kanaler. Udvidelsesmodul med 4 kanaler giver mulighed for at skabe et ekstremt prisvenligt 12-kanals system.

Hver kontrolenhed/udvidelsesmodul (8 kanaler) kan forbindes med udvidelsesmodulet med 4 kanaler via et BUS-kabel. For at gøre det nemt, har vi også samlet vores Master kontrolenhed med 8 kanaler og vores nye udvidelsesmodul med 4 kanaler i én emballage. Dette gør det endnu mere enkelt at installere et komplet 12-kanals system.

Bemærk: Gamle kontrolenheder og WiFi-moduler ikke er kompatible med de nye kontrolenheder. Du kan hurtigt se, om det er den seneste version: Den nye kontrolenhed og udvidelsesmodul har et lysegråt display med en lysegrå ramme, mens displayet på de ældre versioner er blåt med en sort ramme. Designet på det nye WiFi-modul er helt enkelt og uden display og det udgående WiFi-modul har display.

Roth Touchline® SL app
 

  • Total styring af gulvvarme/gulvkøling og radiatorsystemer i alle tilknyttede rum og hjem
  • Overvågning af pumpestatus
  • Nemt skift mellem driftstilstande
  • Nem tidsprogrammering
  • Styring og overvågning af sensorer og vinduesafbrydere
  • Statistikvisning med mulighed for at overvåge f.eks. temperaturudsving og driftsforstyrrelser

Hent Roth Touchline® SL  App vejledning her.



 

Roth Touchline® SL

Det komplete sortiment

Roth Touchline® SL Standard rumtermostat, hvid

Trådløs. Med display. Temperaturen indstilles nemt via touchknapper. Termostaten er udstyret med fugtføler så fugtighed (RF) kan aflæses i rumtermostatens display. HxLxB: 84 x 84 x 16 mm.
VVS-nr. 466397.180

Roth Touchline® SL rumtermostat X

Trådløs. Nem temperaturindstilling via fysiske knapper. Adgang til avancerede indstillinger via menuknappen. Rumtermostaten er udstyret med fugtføler. Lang batterilevetid op til 4 år (2x1,5V AA-batterier). Farve: Mat hvid.
VVS-nr. 466397.170



 

Roth Touchline® SL Master kontrolenhed - 8 kanaler

På Roth Touchline® SL Master kontrolenheden, kan der trådløst tilsluttes op til 3 stk. Roth Touchline® SL udvidelsesmoduler. Hver Master kontrolenhed og udvidelsesmodul med 8 kanaler kan yderligere udvides med udvidelsesmodulet med 4 kanaler via et BUS-kabel. Samlet set er det muligt at tilslutte 192 stk. Roth Touchline® termomotorer 230V, fordelt på de 48 zoner. Leveres med DIN-skinne.
VVS-nr. 466397.058

Roth Touchline® SL udvidelsesmodul - 4 kanaler

Med mulighed for at lave en 12 kanals løsning. Skal forbindes med Roth Touchline® SL Master kontrolenhed via det medfølgende BUS-kabel. Leveres med DIN-skinne.
VVS-nr. 466397.064



 

Roth Touchline® SL repeater


Kan videresende signaler mellem rumtermostater og kontrolenheder i bygninger med ugunstige sendeforhold.
VVS-nr. 466397.400

 

Roth Touchline® SL udeføler

Anvendes sammen med ventilmodulet når der ønskes trådløs udeføler. Trådløs udendørs sensor, der kan tilsluttes til kontrolenheden. Gør det muligt at spare energi ved at overvåge den udendørs temperatur.
VVS-nr. 466397.640
 

Roth Touchline® SL antenneledning

Anvendes ved ugunstige placeringer af kontrolenhederne, f.eks. inde i fordelerskabe.
VVS-nr. 466397.305

 

Roth Touchline® SL Standard rumtermostat, sort

Trådløs. Med display. Temperaturen indstilles nemt via touchknapper. Termostaten er udstyret med fugtføler så fugtighed (RF) kan aflæses i rumtermostatens display. HxLxB: 84 x 84 x 16 mm.
VVS-nr. 466397.181

Roth Touchline® SL termostat X

Trådløs. Nem temperaturindstilling via fysiske knapper. Adgang til avancerede indstillinger via menuknappen. Rumtermostaten er udstyret med fugtføler. Lang batterilevetid op til 4 år (2x1,5V AA-batterier). Farve: Mat sort.
VVS-nr. 466397.171



 

Roth Touchline® SL udvidelsesmodul - 8 kanaler

Har 8 zoner, med mulighed for tilslutning af op til 4 stk. 230V termomotorer pr. zone, 32 stk. termomotorer i alt. Leveres med DIN-skinne.
VVS-nr. 466397.068




 

Roth Touchline® SL rumføler


Hvid sensor uden knapper og display. Rumføleren måler den faktiske temperatur i rummet. Temperaturen og indstillingerne kan nemt aflæses/ændres via displayet på kontrolenheden eller i appen.
HxLxB: 80 x 80 x 17 mm
VVS-nr. 466397.580


 

Roth Touchline® SL ventilmodul

Til styring af motorventiler ved behovsstyring. Med ventilmodulet får man en vejrkompenseret styring, så gulvvarmeanlægget altid har den korrekte fremløbstemperatur.
VVS-nr. 466397.620

 

Roth Touchline® SL radiatormotor

Anvendes sammen med Roth Touchline® SL kontrolenheder og muliggør trådløs styring af radiatorventiler sammen med Roth Touchline® SL rumtermostater eller rumfølere.
VVS-nr. 466397.450

Roth Touchline® SL Plus rumtermostat, hvid

Trådløs. Med stort display. Temperaturen indstilles nemt via touchknapper. Termostaten er udstyret med fugtføler så fugtighed (RF) kan aflæses i rumtermostatens display. HxLxB: 84 x 84 x 24 mm.
VVS-nr. 466397.190

Roth Touchline® SL kontrolenhed, master - 8+4 kanaler

Vi har samlet vores Roth Touchline® SL Master kontrolenhed, 8 kanaler og vores udvidelsesmodul med 4 kanaler i én emballage – ét VVS-nummer:
VVS-nr.:466397.062. Dette gør det endnu mere enkelt at installere et komplet 12-kanals system. DIN-skinne medfølger. Vær opmærksom på, at de to kontrolenheder skal forbindes med det medfølgende BUS-kabel.
 

Roth Touchline® SL WiFi-modul


Trådløs styring og overvågning af systemet via internettet. Op til 30 m indendørs rækkevidde.
Bemærk: Gamle kontrolenheder er ikke kompatiblemed nyt WiFi-modul.
HxLxB: 98 x 96 x 31 mm
VVS-nr. 466397.002


 

Roth Touchline® SL rumføler Mini med fugtføler

Hvid sensor uden knapper og display. Nem temperaturstyring via Roth Touchline® appen eller fra kontrolenheden.
HxLxB: 37 x 37 x 16 mm.
VVS-nr. 466397.560



 

Roth Touchline® SL vindueskontakt


Anvendes på vinduer og døre.
Lukker for varmen i rummet når vindue eller dør åbnes, for at sikre et minimum af varmetab.
Trådløs kommunikation.
VVS-nr. 466397.600
 

Roth Touchline® SL gulvføler

Anvendes sammen med Roth Touchline® SL Standard og Plus rumtermostater.
Ledningslængden er 2,5 meter.
VVS-nr. 466397.525

 

Roth Touchline® termomotor


Monteres på gulvvarmefordelerrør. Er fordelerrøret et andet fabrikat, er det muligt at bestille adaptere til.
VVS-nr. 466275.433





 

Roth ColorFun

Når livet ikke bare skal være sort og hvidt

Vidste du, at du kan skifte farve på din Roth Touchline® SL Standard rumtermostat? Og endda helt gratis?

Vælg mellem selvklæbende, a­ftagelige frontfolier i 8 forskellige trendy vægfarver, der rammer trenden inden for vægfarver netop nu.

Det eneste, du skal gøre for at få fingrene i en farvefolie efter dit valg, er at sende en mail til: service@roth-danmark.dk med billeddokumentation af din faktura for købet af Roth Touchline® SL Standard rumtermostater og angive hvilken foliefarve, du vil have.
Folierne er gratis i en begrænset introduktionsperiode, og du kan bestille farvefolierne til det antal rumtermostater, der er angivet på din faktura.

Læs mere
Roth Touchline® SL - Quick guide til opsætning



Roth Touchline® SL - Kalibrering af følsomhed

Se alle vores Roth Touchline® SL videoer her.
Roth Touchline® SL - Tilmeld en rumtermostat


Roth Touchline® SL - Tilmeld en rumføler


Disclaimer

Vi har erfaret, at datatrafik på LTE800-båndbredden (f.eks. 5G i bjerge og/eller i langdistanceområder) kan forårsage problemer relateret til blokering af radiosignaler der sendes internt mellem Roths trådløse produkter. Problemerne kan opstå hvis sendemasterne er meget tæt på eller hvis signalstyrken er for høj.

Yderligere kan vi ikke udelukke risikoen for, at installation eller implementering af radiobaserede teknologier i fremtiden kan forårsage lignende problemer.

Ovennævnte problemer er i alle tilfælde forårsaget af forhold uden for Roths kontrol. Roth kan således ikke holdes ansvarlig for eller anerkende krav, der kan henføres til sådanne afbrydelser forårsaget af installationer mm. udført af tredjepart uden for Roths kontrol.

Vil du vide mere om vores produkter?