Roth teknisk support – vores erfaring er din tryghed

Vi er specialister i gulvvarme- og brugsvandssystemer og har et bredt og komplet produktsortiment. Vores fageksperter har alle en VVS-teknisk baggrund og erfaring fra branchen, så de ved hvad de taler om.
Vi hjælper dig med:

  • Tegninger
  • Projektering 
  • Dimensionering
  • Materialebestykning
  • Opdatering på lovgivning
  • Opstart af byggeplads
  • Produkttræning

Vi er med dig – hele vejen. Vi tilbyder de bedst mulige systemløsninger af høj kvalitet til enhver opgave, og vi er klar til at yde dig den bedste support og service undervejs. Vi har viljen til at ville, evnen til at kunne og lysten til af få det hele til at lykkes.
Det er det, vi kalder: Roth full circle, full service.

Installation, drift og vedligehold
Er du i tvivl om, hvordan du installerer vores produkter, eller har du spørgsmål til drift og vedligehold, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi tager ansvar for vores produkter - også efter de er installeret.

Sparring og rådgivning
Brug os, uanset om du står over for et renoveringsprojekt eller et nybyggeri. Vi dimensionerer, projekterer, tegner og laver materialebestykning til dig. Vi er altid up-to-date med den nyeste lovgivning på området, og vi kender de tekniske muligheder, der giver den optimale løsning - både for dig og din kunde.
Vi er klar til at gøre vores bedste for at dit projekt lykkes. Har du brug for sparring i installationsfasen, kan du også altid kontakte os.

Rothbogen.dk 
Her finder du vores fulde produktsortiment, priser, datablade og installationsvejledninger. Rothbogen.dk er et mobiloptimeret website. Du finder håndbogen her: Rothbogen.dk

Find det selv og kom hurtigt videre
I menuen til venstre har du bl.a. mulighed for selv at finde svar på dine spørgsmål under "Ofte stillede spørgsmål", du finder indreguleringsprotokol til vores gulvvarmefordelere mv.