Roth QuickBox® og Roth QuickBox®-red - for en hurtig og lækagesikker installation

Roth QuickBox® er en af de bedste og mest anvendte vægbokse på markedet. Den adskiller sig fra lignende produkter ved en lang række unikke funktioner, der alle er med til at sikre en hurtig og lækagefri installation

Roth QuickBox® koblingsdåse er produceret i gennemsigtig, helstøbt plast med trykprøvningsprop og med enten præmonteret messingvinkel (Roth QuickBox®) eller rødgodsvinkel (Roth QuickBox®-red). Begge har 1/2" indvendig gevind. De integrerede rørhager er af rustfri stål, O-ring af EPDM-gummi og støttering af Acetalplast.

Uanset om du vælger den originale Roth QuickBox® eller Roth QuickBox®-red, sikrer du en hurtigere og sikker samling. Det nye design har gjort at de har fået længere hals, de kan sidevejsmonteres, monteres direkte på reglar og en nemmere tilslutning af tomrøret. Begge kan bruges til både vand- og varmeinstallationer og fås både til mur og pladevæg. Både pex-røret og tomrøret samles efter indstiksprincippet, dvs. pex-røret stikkes ind i vinklen på koblingsdåsen og derefter stikkes tomrøret ind i tomrørstætningen. Indstikskoblingen sikrer en hurtig og sikker samling.

Læs mere om Roth QuickBox® nedenfor:

   
Roth QuickBox®
Roth QuickBox® koblingsdåse er produceret i gennemsigtig, helstøbt plast med præmonteret messingvinkel og trykprøvningsprop. Roth QuickBox® leveres komplet med tætninger, der sikrer at eventuelt udsivende vand ikke trænger ud i andre bygningsdele. Gummitætningen, som tætner om tomrøret, har modhager, som sikrer at tomrøret ikke trækkes ud ved en fejl. Tætningen er god-kendt iht. NT VVS 129 og opfylder kravene i SBI-anvisning 252. Kan anvendes til 12, 15 og 18 mm pex-rør i 20, 25 og 28 mm tomrør.
Læs mere her.
Roth QuickBox®-red
Roth QuickBox®-red koblingsdåse er produceret i gennem- sigtig, helstøbt plast med præmonteret rødgodsvinkel og trykprøvningsprop. Roth QuickBox®-red leveres komplet med tætninger, der sikrer at eventuelt udsivende vand ikke trænger ud i andre bygningsdele. Gummitætningen, som tætner om tomrøret, har modhager, som sikrer at tomrøret ikke trækkes ud ved en fejl. Tætningen er godkendt iht. NT VVS 129 og opfylder kravene i SBI-anvisning 252. Kan anvendes til 15 mm pex-rør i 25 mm tomrør.
Læs mere her.