Roth North Europe - specialister i gulvvarme- og brugsvandssystemer

Roth har produceret gulvvarmesystemer og rørsystemer til drikkevand og varme i mere end 40 år, og vi investerer mange ressourcer for at sikre, at vi til stadighed har de bedste produkter, der møder markedets høje krav og standarder. Systemerne er primært produceret i Tyskland og garanterer dig tysk grundighed og kvalitet.

Vi tilbyder de bedste systemløsninger af høj kvalitet til enhver opgave, og vi sidder parat til at yde dig den bedste support og service undervejs. Vi er specialister i gulvvarme- og brugsvandssystemer og har et bredt og komplet produktsortiment. Vores fageksperter har alle en VVS-teknisk baggrund, mange års erfaring fra branchen og et stort indblik i alle lovkrav, så de ved, hvad de taler om.


Tysk grundighed og kvalitet
Roth North Europe A/S er et datterselskab til Roth Industries GmbH, og med nationale salgsorganisationer og salg gennem VVS-grossister er vores produkter lettilgængelige i hele Norden, Baltikum og UK. Vi udvikler, producerer og markedsfører komplette gulvvarme- og brugsvandssystemer specielt tilpasset det nordeuropæiske marked, og vi er kendte for vores innovative, energirigtige kvalitetsprodukter med omfattende garantier.

På vores nordeuropæiske hovedkontor og servicecenter varetages alle fælles støttefunktioner, logistik og produktudvikling for Norden, Baltikum og UK.

Kvalitet og service er en forudsætning for vores virksomhed

Via vores logistikcenter i Frederikssund, 40 km fra København, servicerer vi alle vores markeder med produkter til tiden. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at levere, hvad vi lover, og levere til tiden.

Vi tilbyder blandt andet:


Gulvvarmesystemer

Vi har alle typer gulvvarme - fra de traditionelle systemer i beton til systemer med hurtig reaktionstid og lav byggehøjde. Vi leverer altid komplette gulvvarmesystemer, som er lette at arbejde med – fra start til slut. Derudover tilbyder vi gratis support i hele processen. Resultatet for dine kunder er høj komfort, fleksibilitet og et tidssvarende energirigtigt system.
Læs mere her
 
Gulvvarmeregulering – Roth Softline
Det nye Roth Softline system er velegnet til individuel temperaturstyring i alle typer byggeri med gulvvarme. Det nye system kan også bruges til radiatorer, og styres via den trådløse Roth Softline radiatormotor. Roth Softline, kan bruges til både opvarmning samt køling. Systemet kan også styres via Roth Softline appen, hvis du vælger at udvide systemet med et Roth Softline WiFi-modul. Roth Softline WiFi-modul kan ikke bruges med Roth Softline Project serien.

Roth Softline systemet består af en Roth Softline master kontrolenhed med 8 kanaler — og et udvidelsesmodul med 8 kanaler.På Roth Softline master kontrolenheden, kan der trådløst tilsluttes op til 4 stk. udvidelsesmoduler, så samlet er det muligt at tilslutte 160 stk. 230V termomotorer fordelt på 40 zoner.
Læs mer her
 Gulvvarmeregulering – Roth Basicline

Roth Basicline er et trådført 24 volt system til rumregulering af gulvvarmen. Systemet har en lang række egenskaber, der gør det nemt og hurtigt at installere. Samtidig sikrer anlægget komfort for brugeren og lang levetid på pumpe, ventiler og termomotorer.
Læs mere her

 Præfabrikerede løsninger

Roth producerer præfabrikerede skabe til netop dit behov. Sammen med dig specificerer vi skabe, der har en høj og ensartet kvalitet, der opfylder alle krav fra kunder og myndigheder. Skabene leveres installationsklare, hvorved du sparer både tid og penge, fordi installationsprocessen på byggepladsen bliver både kort og effektiv.
Læs mere her
 


Roth MultiPex®

Roth MultiPex® rørsystem er et kvalitetsprodukt udviklet til brugsvand- og varmeinstallationer. Roth Pex-C røret er basis i systemet, der er komplet med fittings, den originale Roth QuickBox koblingsdåse, Roth fordelerrør med push teknik, som samles uden brug af værktøj, vandtætte skabe, tomrør m. v. Det er ydermere muligt at demontere koblingerne igen.
Læs mere her
 
Roth Alu-LaserPlus®
Roth Alu-LaserPlus® røret er et højkvalitetsprodukt specielt udviklet til opvarmning, køling og varmt/koldt drikkevand.
Basisproduktet i systemet er et 5-lagsrør, som udnytter de bedste egenskaber fra Pe-XC rør og metalrør. Koblingerne til systemet er baseret på pres teknik, som er nemt at installere og giver det sikreste resultatet.
Læs mere her
 


Roth SnowFlex®

Roth SnowFlex® er et komplet og klimavenligt snesmeltningssystem, som du f.eks. kan bruge til indkørsler, ramper, torve, gågader, flyhangarer, fodboldbaner, havneanlæg m. v. Systemet sikrer, at området holdes fri for sne og is på en både nem og økonomisk måde.
Læs mere her
 


Roth QuickCalc

Med Roth QuickCalc bliver du i stand til hurtigt og nemt at beregne et overslag på et gulvvarmeanlæg til din kunde eller projekt. Ved at benytte dig af Roth QuickCalc, får du en materialeliste over de gulvvarmekomponenter, du skal bruge og en pris baseret på Roths vejledende bruttopriser ekskl. moms. Du får automatisk tilsendt dit projekt som PDF samt en Excel-fil ved afslutning af beregningen. Så bliver det ikke nemmere.
Læs mere her
 
Kvalitetssikring og godkendelser
Alle vores produkter er certificerede i.h.t. ISO 9001, ligesom produktionen er miljøcertificeret efter 14001.
Alle vores produkter er ligeledes testet og godkendt efter de strengeste krav og regler, der gælder på vores markeder. De strenge norske regler for vandtætte installationer sætter som regel standarden for, hvad der sker i de øvrige nordeuropæiske lande på området, og derfor er vores produkter altid på forkant med udviklingen inden for lækagesikre installationer. Danmark har til gengæld de strengeste krav til drikkevandskvalitet - dem overholder vi naturligvis også.

 Med Roth får du:

  • Tysk kvalitet
  • Systemløsninger
  • Gratis support
  • Maksimal komfort for brugeren
  • Miljøvenlighed og god økonomi: Gulvvarmesystemerne kan udnytte flere forskellige varmekilder
  • Løsninger til alle typer af byggeri – både nybyg og renovering
  • Intelligent styresystem med central overvågning/styring
  • Nem adgang til produkterne via et stort grossistnetværk
  • Tæt kontakt til lokale Roth konsulenter i hele landet

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores produkter eller vores virksomhed? Så er du meget velkommen til at kontakte os på os på service@roth-danmark.dk eller tlf +45 47 38 01 21, så kan vi sammen finde ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Kontakt også gerne din lokale salgskonsulent direkte.

Vil du vide mere?


Du kan finde en oversigt over alle vores produkter ved at klikke her.

Leder du efter installationsvejledninger, datablad m. m, kan du finde dem ved at klikke her.